F.S. Kurtishi

Afër një shekull Traditë

Hapja e një restoranti kërkon kohë. Nuk është kohë që merr vite, por hapja e një restoranti të mirfilltë dhe me traditë kërkon kohë që të kalojë edhe gjenrata. Ashtu ka filluar edhe historia jonë. Një tregëti e vogël akulloresh brenda Bukureshtit në vitin 1928, e cila më vonë u zgjerua edhe nëpër qytete tjera të Rumanisë. Akulloret që bënte gjyshi jonë me familjarët u bënë freskia e kërkuar edhe e klientëve të vendeve të tjera, prandaj disa vite me vonë ata e zgjeruan veprimtarinë edhe në Vojvodinë dhe me vonë në Reçicë dhe tani në Tetovë.
Gastronomia është stili ynë i jetës!
img-05
55y
f44
since
01

Restauranti 1

Ushqim i gatuar me shumë dashuri dhe zgjedhje të pafundme.
02

Restauranti 2

Ushqimeve tona janë gërshetim i tradicionales me modernen.
03

Sallon Dasmash

Dy salla në të cilat mund të kaloni momentet me të ftuarit tuaj.
04

Katering

Shërbimet të cilët u'a ofrojmë në ambientet tuaja ose në sallonet tona.
Historia

Tradita e F.S. Kurtishi

1928
delivsery

Kurtish Kurtishi

Bazat e restorantit tonë janë gjëja më e sigurtë që e kemi. Ata janë të hershme dhe i ka vendosur Kurtish Kurtishi!

1928
brefndi

Brendi

Kurtish Kurtishi u kujdes që të krijojë një emër të paharrueshëm duke e personalizuar brendin me mbiemrin e familjes Kurtishi.

1928
rumani

Rumani

Një nga pikat që ka ngelur në historinë tonë është Rumania.
Akulloret që bëntë gjyshi jonë me familjarët u bënë freskia e kërkuar në qytet.

1940
vojvodina

Vojvodinë

Pikërisht në këtë vend dhe në këtë vit u ngritëm mjaftë mirë në gastronimi dhe restorantit tonë i dhamë një emër të rëndësishëm.

1942
K2

Crvenka, Vojvodinë

Punëtor i palodhur si për shoqërinë ashtu edhe në aspektin politik. Me angazhime të llojllojshme në politikë duke mbajtur pozita të rëndësishme.

1982
img-18B

Restaurant Reçicë

Përvojën tonë dhe kualitetin e lartë e sollëm në vendin tonë për të na pasur më afër të gjithë ata që duan të shijojnë kuzhinën tonë.

1994
k1

KF Shkëndija

Si një nga periudhat më të rëndësishme historike është përkrahja e Shkëndijës si një dëshirë e flaktë për ta ndihmuar sportin. 

1995
K345

Salon Dasmash

Menu e pasur dhe me mundësi përzgjedhjeje, ambient mikpritës dhe shërbim i nivelit të lartë!

1996
perkrahja-e-studenteve

Periudha e stundentëve

Nuk kemi munguar as në mbështetjen e kulturës, në të cilën kemi bërë organizimin e shumë mbrëmjeve letrare dhe studentore!

1996
FURA-E-DRURIT (1)

Furrë druri

Duke pasur parasysh kushtet të cilat më me vonesë i sillnin inovacionet në vend, vendosëm që të jemi të parët të cilët do ta sjellim ekskluzivitetin në Tetovë me furrën e drurit.

2004
brezi-i-ri

Brezi i ri - F.S. Kurtishi

Nga Restorant Kurtishi, ne ndryshuam brendin, të cilin e kaluam në F.S. Kurtishi, si rrjedhojë e inicialeve të emrave Fadil dhe Safet.

2005
KATERING (1)

Katering

Dëshira juaj për të kaluar organizimet tuaja në ambientet të ku ju dëshironi, na shtyu që të fillojmë me kateringun.

2006
delivery

Delivery

Me sjelljen e inovacioneve të tjera, nuk munguam as edhe në delivery. Ne u'a sjellim porositë në adresën e tuaj!

2019
2019

Çertifikatë

"Çertifikatë për kualitet" marë nga Unioni për kërkim, analizë, standardizim dhe çertefikim IASS Shkup, për dy vite (2019-2021).
2021
K23

F.S. Kurtishi Tetovë

Bashkëpunimi me ju dhe afërsia që tregojmë ndaj klientëve tanë, janë arsyet që ne zgjeruam biznesin edhe në Tetovë.

2021
2019

Çertifikatë

"Çertifikatë për kualitet" marë nga Unioni për kërkim, analizë, standardizim dhe çertefikim IASS Shkup, për dy vite (2021-2023).
Co-founder

Fadil dhe Safet

Asgjë nuk është e lehtë, por gjithçka është e mundur!

Sukseset nuk janë asnjëherë të lehta, sidomos ato që kërkojnë bashkëpunim të përditshëm me njerëz të ndryshëm. Edhe më e vështirë bëhet puna kur të jepet një sukses i gatuar me kohë dhe ti duhet ta mbash e ta rritësh. Jemi të fokusuar në kërkesat e klientëve dhe buzëqeshjen e tyre. Asgjë nuk është e lehtë, por gjithçka është e mundur për tu arritur kur ke dëshirë dhe arsye për kënd të punosh!

Kuzhina jonë nuk përbëhet nga lista e produkteve,
por nga teknikat dhe pasioni i gatimit!

F.S. Kurtishi
Stafi ynë

Bashkësi Profesionistësh