Reçicë Restaurant 1
Porosit online TELEFONO
01

Restauranti 1

Ushqim i përkryer dhe i gatuar me shumë dashuri me zgjedhje të pafundme.

"Angazhohemi gjithmonë që të gjithë klientët të ndjejnë komoditetin familjar dhe të shijojnë çdo kafshatë të ushqimit."

F.S.Kurtishi
f8
F7
since
F.S. Kurtishi

Reçicë e vogël

Ky do të ngelet vendtakimi i të gjithë atyre që na njohin nga hapat tonë të parë por do të ngelet edhe vula e historisë së suksesit tonë. Këtu filloi kuzhina moderne dhe kualitative, pizzat me shije të papërshkrueshme dhe shërbimi juaj deri në shtëpi!

Traditë e gërshetuar me përvojë dhe kualitet!

Menuja jonë

Tradicionale dhe moderne

Video

900
+

Vite eksperiencë

1500
+

Lloje ushqimesh

1000900
+

Klientë në ditë

650
+

Të punësuar

Orari i punës

E hënë - e dielë: 07:00 - 02:00

Rezervo tavolinën

070 507 384

Kontakti

Qëndroni në kontakt!

Lokacioni ynë:

Reçicë e vogël, 1200, Tetovë

Telefoni:

+389 70 507 384