1001 shije! Katering rreth nesh
04

Katering

Shërbim profesional të cilin u'a ofrojmë në ambientet tuaja ose në sallonet tona.

"Asgjë nuk është më e lehtë dhe më e bukur, se sa një festë e menduar nga ju dhe e organizuar nga ne!"

F.S. Kurtishi
ka1
kat2
since
F.S. Kurtishi

Katering

Kur Ju dëshironi që miqtë ti keni në një ambient të caktuar por jeni konfuz me shërbimin që mund të ju ofroni, F.S. Kurtishi sjell për ju zgjidhjen më të mirë. Kateringu është shërbimi ynë që kohët e fundit e kërkojnë një numër i madh i klientëve. Ju mund të zgjidhni menunë ose ushqimet e përzgjedhura dhe ne i sjellim ato në secilin ambient që ju preferoni.

Kuzhina jonë nuk përbëhet nga lista e produkteve, por nga teknikat dhe pasioni i gatimit!

Evenimente madhështore!

Ushqime të shijshme. Evenimente madhështore. Çdokund. Çdo kohë.

Menu

Zgjedhje të pafundme

900
+

Vite eksperiencë

1500
+

Lloje ushqimesh

1000900
+

Klientë në ditë

650
+

Të punësuar

Kontakti

Qëndroni në kontakt!

Lokacioni ynë:

Reçicë e vogël, 1200, Tetovë

Telefoni:

+389 70 507 384