2 salla Sallon dasmash Rreth nesh
03

Salon Dasmash

Dy salla në të cilat mund të kaloni momentet me të ftuarit tuaj.

"Menu e pasur dhe me mundësi përzgjedhjeje, ambient mikpritës dhe
shërbim i nivelit të lartë."

F.S. Kurtishi
g1
g9
since
F.S. Kurtishi

Salon Dasmash

Momentet më të rëndësishme të jetës tuaj është vështirë t’i besohen gjithkujt. Ne e kemi dëshmuar se kemi ngelur në kujtesën e secilit klient që ka organizuar evenimentin e tij në salonin tonë të dasmave. Menu e pasur dhe me mundësi përzgjedhjeje, ambient mikpritës dhe shërbim i nivelit tëlartë. Dy salla në të cilat mund të kaloni momentet me të ftuarit tuaj. Salla nr.1 e cila ka kapacitetin e 200 personave dhe ajo nr.2 e cila ka kapacitetin e 100 personave, të dyja këto me komoditet dhe hapësirë të mrekullueshme.
Tradita jonë ishte kohë e mjaftueshme për të ju
shërbyer juve!

Çmimore

Menu

Përzgjedhja e shijeve

Video

900
+

Vite eksperiencë

1500
+

Lloje ushqimesh

1000900
+

Klientë në ditë

650
+

Të punësuar

Kontakti

Qëndroni në kontakt!

Lokacioni ynë:

Reçicë e vogël, 1200, Tetovë

Telefoni:

+389 70 507 384