F.S. Kurtishi
Reçicë
01 më shumë
02 03 04
01 F.S. Kurtishi
Tetovë
02 më shumë
03 04
01 02 Sallon
Dasmash
03 më shumë
04
01 02 03 Katering 04 më shumë
Kliko
01

Restauranti 1

Ushqim i gatuar me shumë dashuri dhe zgjedhje të pafundme.

02

Restauranti 2

Ushqimeve tona janë gërshetim i tradicionales me modernen.
03

Sallon Dasmash

Dy salla në të cilat mund të kaloni momentet me të ftuarit tuaj.

04

Katering

Shërbimet të cilët u'a ofrojmë në ambientet tuaja ose në sallonet tona.

f1
f2
since
Rreth nesh

Pasioni i gatimit!

Të gjithë emocionin me të cilin gatuajnë kuzhinierët tanë e shërbejmë në një pjatë. Secili produkt është i zgjedhur me delikatesë, çdo ushqim në menu është i përshtatur me shijen e secilit mysafir të restorantit tonë. Llojet e ushqimeve janë të ndryshme duke gërshetuar tradicionalen me modernen, por shija është unike dhe e pëlqyer nga të gjithë mysafirët.
Çdo pikë vaji e hedhur në tigan, ka emocionin e saj!
Menuja jonë

Specialitetet Kurtishi

Video

Stafi ynë

Të përzgjedhurit Profesional

Disa fjalë nga

Klientët tanë