Tetovë Restaurant 2
Telefon Porosit online
02

Restauranti 2

Llojet e ushqimeve janë të ndryshme duke gërshetuar tradicionalen me modernen.

"Secili produkt është i zgjedhur me delikatesë, çdo ushqim në menu është i përshtatur me shijen e secilit mysafir të restorantit tonë."

F.S. Kurtishi
f1
f2
since
Kurtishi 2 (Tetovë)

Tetovë

Bashkëpunimi me ju dhe afërsia që tregojmë ndaj klientëve tanë, janë arsyet që ne filluam me punë edhe në Tetovë. Ky vend është i dëshirueshëm dhe i paharrueshëm për të gjithë ata të cilët duan të provojnë një kuzhinë perfekte, me ushqim të freskët e mbi të gjitha të shëndetshëm. Është vendi ku ju mund të shijoni pizzat e njohura të restorantit tonë dhe të porositni ushqimin për dërgesë në shtëpinë tuaj!

Çdo pikë vaji e hedhur në tigan, ka emocionin e saj!

Nga menuja jonë

Specialitetet Kurtishi

360° Virtual

Ambienti ynë

Video

900
+

Vite eksperiencë

1500
+

Lloje ushqimesh

1000900
+

Klientë në ditë

650
+

Të punësuar

Orari i punës

E hënë - e dielë: 07:00 - 02:00

Rezervo tavolinën

071 491 444

Kontakti

Qëndroni në kontakt!

Lokacioni ynë:

Blagoja Toska 8, Tetovë 1200

Telefoni:

071 491 444