Ф.С. Куртиши
Речица
01 повеќе
02 03 04
01 Ф.С. Куртиши
Тетово
02 повеќе
03 04
01 02 Салон за
Венчавки
03 повеќе
04
01 02 03 Катеринг 04 повеќе
Kliko
01

Ресторан 1

Храна подготвена со многу љубов и бескраен избор.

02

Ресторан 2

Нашата храна е комбинација на традиционалното и модерното.

03

Салон за венчавки

Две сали каде може да поминете време со вашите гости.

04

Кетеринг

Услуги кои ги нудиме во вашите простории или во нашите салони.

f1
f2
since
За нас

За нас

Чинијата се сервира заедно со емоциите на нашите готвачи. Секој производ е избран со внимание и секој оброк во менито е прилагоден на вкусот на секој гостин на нашиот ресторан. Видовите на храна се различни преку комбинација на традиционалното со модерното, но вкусот е уникатен и посакан од сите гости.

Секоја капка масло фрлена во тава има свои емоции!

Наше мени

Специјалитети Куртиши

Видео

Нашиот персонал

Професионални селекции

Неколку зборови од

Нашите клиенти