2 сали Салон за венчавки за нас
03

Салон за венчавки

Две сали каде може да поминете време со вашите гости.

" Богато мени со можност за избор, гостопримлива средина и високо-квалитетна услуга."

Ф.С. Куртиши
g1
g9
since
Ф.С. Куртиши

Салон за венчавки

Најважните моменти од вашиот живот тешко може да и се веруваат на секого. Докажавме дека имаме останато во спомените на секој клиент кој го има организирано својот настан во нашиот салон за венчавки. Богато мени со можност за избор, гостопримлива средина и квалитетна услуга. Две сали во кои може да поминете време со вашите гости. Сала бр. 1 има капацитет од 200 луѓе и сала бр. 2 има капацитет од 100 луѓе, двете со голема удобност и прекрасен простор.

Нашата традиција е доволно долга за да ви служи вам!

Çmimore

Мени

Избор на вкусови

Видео

900
+

години искуство

1500
+

видови храна

1000900
+

клиенти дневно

650
+

вработени

Контакт

Останете во контакт!

Нашата локација:

Мала Речица 1200, Tetovо

Телефон:

+389 70 507 384

Емаил: