Пишете ни

  Контакт

  Станете во контакт!

  Ресторан 1 (Речица)

  Мала Речица, Ул. 164, Tetovо

  070 507 384

  Ресторан 2 (Tetoво):

  Tetoво, Ул. Благоја Тоска Бр. 8
  071 491 444