1001 вкусови! Катеринг за нас
04

Катеринг

Услуги кои ги нудиме во вашите простории или во нашите салони.

"Ништо не е полесно и поубаво од забава замислена од вас и организирана од нас!"

Ф.С. Куртиши
ka1
kat2
since
Ф.С. Куртиши

Катеринг

Кога сакате да ги однесете вашите пријатели во одредено место но сте збунети од услугата што може да им ја понудите, Ф. С. Куртиши ви го носи најдоброто решение. Кетерингот е нашата услуга што неодамна ја бараат голем број клиенти. Може да изберете мени или избрани јадења и ние ги носиме во било кое место каде вие сакате.

Нашата кујна не се состои од листа на производи, туку од техники и страст за готвење!

Прекрасни настани!

Вкусна храна. Прекрасни настани. Секаде. Во секое време.

Meni

Бескрајни избори

900
+

години искуство

1500
+

видови храна

1000900
+

клиенти дневно

650
+

вработени

Контакт

Останете во контакт!

Нашата локација:

Мала Речица 1200, Tetovо

Телефон:

+389 70 507 384

Емаил: