Тетово Ресторан 2
Телефон Нарачај онлине
02

Ресторан 2

Нашата храна е комбинација на традиционалното и модерното.

"Секој производ е деликатно избран и секое јадење во менито е прилагодено на вкусот на секој гостин на нашиот ресторан."

Ф.С. Куртиши
f1
f2
since
Куртиши 2 (Тетово)

Тетово

Соработката со вас и близината што ја имаме со нашите клиенти се причините што го проширивме бизнисот во Тетово. Ова место е пожелно и незаборавно за сите оние кои сакаат да пробаат совршена кујна со свежа и пред се здрава храна. Ова е местото каде може да ги вкусите познатите пици на нашиот ресторан и да нарачате храна за достава до вашиот дом!

Секоја капка масло фрлена во тава има свои емоции!

Од нашето мени

Специјалитети Куртиши

Виртуелно 360°

Нашиот амбиент

Видео

900
+

години искуство

1500
+

видови храна

1000900
+

клиенти дневно

650
+

вработени

Работно време

Понеделник - Недела: 07:00 - 02:00

Резервирајте маса

071 491 444

Контакт

Останете во контакт!

Нашата локација:

Благоја Тоска 1200, Tetovо

Телефон:

Емаил: