Речица Ресторан 1
Нарачај Онлине Телефон
01

Ресторан 1

Храна подготвена со многу љубов и бескраен избор.

"Ние сме секогаш посветени да ги натераме нашите клиенти да ја почувствуваат семејната удобност и да уживаат во секој залак храна."

Ф. С. Куртиши
f8
F7
since
Ф. С. Куртиши

Мала Речица

Ова ќе остане место за состанување на сите оние кои не познаваат од нашите први чекори, но исто така ќе остане белег на нашата успешна приказна. Тука започна модерната и квалитетната кујна, пиците со неопислив вкус и услугата до врата!

Традиција испреплетена со искуство и квалитет!
Наше мени

Традиционално и модерно

Видео

900
+

години искуство

1500
+

видови храна

1000900
+

клиенти дневно

650
+

вработени

Работно време

Понеделник - Недела: 07:00 - 02:00

Резервирајте ја вашата маса

070 507 384

Контакт

Останете во контакт!

Нашата локација:

Мала Речица 1200, Tetovо

Телефон:

+389 70 507 384

Емаил: